typer av makeup

Festmakeup bröllopsmakeup

De mest populära är kvälls- och dagmakeup. Tjejer använder en eller annan teknik. Komplex ögonmakeup används inte ofta, men det finns inget bättre än att tänja på gränserna när man förbereder en fest.

Smink i stil med “smoky eyes” appliceras vid speciella tillfällen. En separat plats upptas av en bröllopssminkning, under vilken bruden har alla möjligheter att visa sina smakpreferenser. Denna teknik, som i översättning betyder “smoky eyes”, kommer att ge utseendet ett speciellt mysterium. Huvudfunktionen när du utför en sådan smink är en smidig övergång från mörkt till ljust. Svarta skuggor bör inte användas av personer som har en ljus hudfärgstyp. Flickor med mörk hudton kan välja mörkare skuggor, och personer av en ljus hudton kan välja ljusare färger. Effekten av “smoky eyes” kommer att se mer uttrycksfull ut i ansiktet om kosmetika på läpparna är minimala.

Bröllopsmakeup. Du kan skapa en lätt romantisk look för en fest med hjälp av bröllopsmakeup. Brudar ska se bra ut och försöka framhäva skönheten. När du väljer kosmetika är det viktigt att utesluta rött läppstift och mörka skuggor. Brunhåriga kvinnor och blondiner kan välja silver, rosa och gröna ögonfärger. Brunögda brunetter kommer att passa i gyllene, lila och mörkblå färger.

Chicago makeup. Denna teknik hjälper till att visa skönheten. Med hjälp av en svart ögonpenna eller skuggor ritas pilar och sträcks ut. Med en svart ögonpenna kan du göra pilar. Klassiska eller breda pilar kommer också att passa in i vamp-stilen. En dämpad röd färg eller en vinröd nyans av penna passar perfekt för att framhäva läpparna. Oftast används dessa typer av smink för temafester eller baler. Mörkgrå eller svarta skuggor appliceras hela vägen till ögonbrynen. Läpparna är konturerade med rött läppstift i form av ett hjärta. Ett viktigt tillägg till stilen är tjocka lösögonfransar.